FOTO VIDEO Incendiu serios la Noah Buro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu în centrul civic al Reşiţei FOTO CRISTIAN FRANŢ
Incendiu în centrul civic al Reşiţei FOTO CRISTIAN FRANŢ

Trei autospeciale de pompieri au ajuns cu rapiditate la faţa locului, având în vedere că incendiul fusese anunţat la o clădire din plin centru civic al Reşiţei

Cel mai probabil o defecţiune la reţeaua electrică a fost la originea producerii incendiului, deşi acesta nu s-a manifestat cu flacără, însă trecătorii care au anunţat incendiu pe numărul unic pentru apel de urgenţă 112 spuneau că fumul care iese de la nivelele superioare ale clădirii este extrem de puternic şi violent.
Intervenţia nu a fost deloc uşoară, pompierii ne putând să intervină în interior fără a avea măşti speciale cu oxigen pe faţă şi, deşi era trecut de miezul nopţii, au luptat aproape două ore pentru a reuşi să izoleze şi, mai apoi, să lichideze focarul.
La faţa locului a ajuns şi o patrulă mixtă jandarm-poliţist pentru a izola zona, deşi ora la care a fost sesizat incendiul, adică ora 2 dimineaţa, nu era o oră în care chiar şi centrul civic al Reşiţei să fie extrem de tranzitat. În clădire funcţionau mai multe firme, printre care una de asigurări şi chiar una de montaj electro echipament industrial. Pompierii au intrevit cu efective sporite deoarece în imediata apropiere era clădirea Alianz Tiriac dar şi Best Western Rogge Hotel şi s-a dorit evitarea extinderii incendiului la clădirile învecinate.
Până la această oră specialiştii Inspectoratului pentru Sitaţii de Urgenţă „Semenic“ al judeţului Caraş-Severin fac cercetări serioase pentru a stabili sursa incendiului dar, până la această oră, nu a fost comunicată sursa incendiului, deşi prima ipoteză indica un scurtcircuit pe cablurile electrice, asta după ce în zonă se pare că ar mai fi fost probleme cu energia electrică, puseuri de energie electrică fiind semnalate şi de proprietarii Best Western Rogge Hotel.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite