Flavius Stoican a fost convins să continue cu CSM Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu bagajele făcute după ce rosso-neri au pierdut fără drept de apel, 0-3, la ACS Recaş, fostul jucător al lui Dinamo a fost întors din drum de preşedintele clubului din Valea Domanului, Cristian Bobar, şi de primarul oraşului, Mihai Stepanescu.

Flavius Stoican a revenit aseară la antrenamentele echipei de liga a treia CSM Reşiţa, după ce, sâmbătă, la finele partidei pierdute la Recaş, anunţase că renunţă la banca tehnică a grupării din Valea Domanului. Despărţirea a devenit aproape sigură în cursul zilei de luni, când tehnicianul a absentat de la şedinţa de pregătire, dar Bobar şi Stepanescu au reuşit să-l convingă pe fostul jucător al lui Şahtior Doneţk să rămână la cârma echipei. “Am fost hotărât să plec, pentru că eu am venit aici să fac performanţă, nu să mă bată toţi. Am avut mare încredere în aceşti băieţi, dar e posibil să mă fi entuziasmat prea tare şi văd că e foarte greu să obţinem ceea ce mi-am propus eu. Preşedintele clubului şi domnul primar m-au făcut să revin asupra deciziei”, a declarat, pentru Adevărul de seară, Flavius Stoican.


Are sprijinul tuturor
Chiar dacă rezultatele echipei nu au fost dintre cele mai bune în acest debut de campionat, antrenorul se bucură în continuare de susţinere. “Era normal să încerc să-l conving să rămână. Eu sunt foarte mulţumit de modul în care lucrează cu băieţii. E adevărat că rezultatele nu sunt grozave, dar trebuie să-i acordăm timp. Are toată susţinerea mea, a domnului primar şi a galeriei”, a precizat Cristian Bobar.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite