Cine sunt victimele accidentului de pe DN6. O persoană a murit și altele două sunt rănite

0
Publicat:

Victimele accidentului ce a avut loc luni după amiază pe DN6, în zona localităţii Topleţ, din judeţul Caraş-Severin, la limita cu judeţul Mehedinţi, sunt cetăţeni bulgari. Un bărbat de 60 de ani a murit, iar altele două au fost rănite.

Accident grav  FOTO ISU CS
Accident grav FOTO ISU CS

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, în evenimentul rutier au fost implicate cinci autovehicule - trei autoturisme, un autocar şi o autoutilitară.

Persoanele rănite, o femeie şi un bărbat, au fost transportate la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 60 de ani, ar fi intrat în coliziune frontal-stânga cu un autocar înmatriculat în judeţul Olt. De asemenea, în accident au fost implicate alte două autoturisme din judeţele Mehedinţi şi Dolj, precum şi o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 60 de ani şi rănirea pasagerei din dreapta-faţă, din acelaşi autoturism, precum şi a conducătorului autoutilitarei, toţi cetăţeni bulgari, cei doi răniţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată, scrie Agerpres.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi s-a stabilit că nu au consumat băuturi alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind deschis un dosar penal.

Alte accidente pe DN 6

Accidentul de luni nu este un caz izolat. Tot pe DN 6 a mai auvt loc, la sfârșitul anului trecut, un accident cu final tragic a avut loc în județul Caraș-Severin, pe DN 6. Doi oameni au murit. Victimele au fost găsite în afara autoturismului cu care circulau. 

Un alt accident rutier, soldat cu victime omenești, a avut loc pe 9 decembrie, pe DN 6, în zona viaductului Pădina din Mehedinți. Doi bărbați aflați în aceeași mașină au murit după impactul frontal cu un ansamblu de vehicule.  

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite