VIDEO Protest împotriva primarului: consilierii PDL din Râmnicu Vâlcea au purtat tricouri pe care scria „Taci dracu` din gură“, la şedinţa de Consiliu Local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii PDL au purtat tricourile în timpul şedinţei extraordinare convocată de primarul Emilian Frâncu. Foto Adevărul
Consilierii PDL au purtat tricourile în timpul şedinţei extraordinare convocată de primarul Emilian Frâncu. Foto Adevărul

Cnsilierii PDL din Râmnicu Vâlcea au îmbrăcat tricouri pe care era inscripţionat mesajul „Taci dracu’ din gură! Emilian Frâncu” la sedinţa de Consiliul Local. Un preot prezent în sală s-a grăbit să spună „Tatăl nostru” pentru a-l ţine pe Michiduţă cât mai departe de aleşii municipali.

Consilierii PDL au hotărât să poarte aceste tricouri după ce  primarul Emilian Frâncu i-a spus unui cetăţean care-l agasa „Taci dracu’ din gură!”. 

Democrat-liberalii susţin că acesta este modul lor de a protesta şi de a-i cere demisia primarului Emilian Frâncu.

„Sâmbătă, un cetăţean i-a cerut demisia domnului primar Emilian Frâncu, iar răspunsul edilului a fost exact cel de pe tricourile noastre. Noi vrem o stare de normalitate. Vrem să-şi dea demisia domnul Frâncu”, spune consilierul municipal Bogdan Costiniu.

La rândul său, edilul din Râmnicu Vâlcea spune că nu a înjurat pe nimeni, deşi a fost agresat în urmă cu două zile de reprezentanţii PDL, în timp ce participa la „Ziua Recoltei”.

„La sărbătoarea râmnicenilor, la "Ziua Recoltei", un grup de cetăţeni, cetăţeni între ghilimele, pentru că toţi făceau parte din conducerea PDL, s-a comportat sub orice critică. Eu am fost puţin surprins când mi-a strigat cineva în ureche măscări. Normal că m-au deranjat, eram cu familia şi mi se părea firesc să fiu lăsat în pace. Am spus:  «Domne, du-te...!». N-am înjurat pe nimeni, iar cuvântul Michiduţă e folosit de toată lumea, în tot felul de variante”, susţine primarul Emilian Frâncu.

În septembrie, edilul din Râmnicu Vâlcea a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la patru ani de închisoare cu suspendare. Potrivit procurorilor DNA, Emilian Frâncu a cerut unui arhitect 20 000 de euro, respectiv 10 % din valoarea unui contract. 

Dracu şi Michiduţă

Citeste si: PDL a început concursul pentru alegerile prezidenţiale

 

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite