VIDEO Ce a păţit şoferul care era să spulbere un tânăr pe trecerea de pietoni: „Ştiu de ce m-aţi chemat. Am greşit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr la un pas de a fi spulberat pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea Foto captură video
Un tânăr la un pas de a fi spulberat pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea Foto captură video

Un tânăr a fost la un pas să fie spulberat pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea. Între timp, conducătorul auto vinovat a rămas fără permis de conducere.

GALERIE FOTO

Contrar aşteptărilor celor care au comentat incidentul în mediul online, şoferul nu era nici „cocalar” şi nici măcar de sex masculin. 

La volanul maşinii care a depăşit pe linie continuă, pe trecere de pietoni, în viteză, se afla o femeie de 49 de ani. Aceasta s-a prezentat ulterior la Poliţia Rutieră din Râmnicu Vâlcea, după ce agenţii de poliţie au trimis înşiinţare acasă ca cel care a condus maşina în data de 24 februarie pe strada Ferdinand, din Râmnicu Vâlcea, să se prezinte la Poliţie.

De cum a intrat în secţia de Poliţie, femeia a spus: „Ştiu pentru ce m-aţi chemat. Am greşit. Îmi pare extrem de rău.”

Poliţia Rutieră din Râmnicu Vâlcea a decis să îi suspende dreptul de a conduce timp de 30 de zile şi, în plus, i-a aplicat şi o sancţiune contravenţională. 

Reamintim că întregul incident a ieşit la iveală după ce o filmare a apărut în mediul online, cu imagini surprinse de o cameră de bord a maşinii care a oprit regulamentar la trecerea de pietoni pentru a da prioritate unui tânăr care voia să traverseze strada. Clipul a fost postat pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou Valcea”, o pagină dedicată celor care încălcă Codul Rutier.

În jurul orei 16.39, un Audi cu numere de înmatriculare din Vâlcea, nu doar că nu a oprit regulamentar, dar în viteză a depăşit maşina care oprise la trecerea de pietoni, determinându-l pe tânărul care se angajase în traversare să se întoarcă speriat pe trotuar. Norocul lui a fost că, deşi vorbea la telefon, a avut prezenţa de spirit să se mai asigure încă o dată. A văzut o maşină care gonea din sens opus, pe partea sa de mers şi s-a întors la adăpostul trotuarului. Un gest care este posibil să-i fi salvat viaţa.

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri