VIDEO Camion cu ceareale răsturnat sub un pod, după ce i-a explodat o roată, pe drumul care duce spre Transalpina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camion cu ceareale răsturnat sub un pod, după ce i-a explodat o roată, în Brezoi - Vâlcea
Camion cu ceareale răsturnat sub un pod, după ce i-a explodat o roată, în Brezoi - Vâlcea

Un camion încărat cu cereale a fost implicat vineri dimineaţa într-un accident rutier pe DN 7 A, în Brezoi - Vâlcea, pe Valea Lotrului. Cauciucul unei roţi a explodat, iar şoferul a pierdut controlul volanului. Autovehicul s-a răsturnat sub un pod.

GALERIE FOTO

Accidentul de vineri dimineaţa, din Vâlcea, s-a produs la Păscoaia - Brezoi, pe DN 7A, pe strada Vultureasa, pe drumul naţional care face legătura între Valea Oltului şi Transalpina, cea mai înaltă şosea din România. 

Autoutilitara transporta cereale când i-a explodat un cauciuc. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar duba a lovit un pom şi gardul unei case, înainte de a se răsturna sub un pod. Cei doi ocupanţi din autovehicul, au reuşit să iasă fără ajutorul specialiştilor de la descarcerare 

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, un echipaj SMURD, precum şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea. 

O femeie rănită uşor, de 31 de ani, din Argeş, a fost transportată la spital. Conducătorul auto a refuzat transportul, susţin reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. 

   

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite