UPDATE Patru victime, una încarcerată, într-o coliziune pe Valea Oltului între un autoturism şi un microbuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier pe Valea Oltului - DN7- în Tuţuleşti - Vâlcea - coliziune între un microbuz şi un autoturism cu patru persoane implicate dintre care una încarcerată Foto Adevărul
Accident rutier pe Valea Oltului - DN7- în Tuţuleşti - Vâlcea - coliziune între un microbuz şi un autoturism cu patru persoane implicate dintre care una încarcerată Foto Adevărul

Duminică dimineaţa, 29 august, traficul rutier pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea a fost din nou perturbat din cauza unui accident rutier produs în Tuţuleşti - Racoviţa.

Update, ora 12:37 Circulaţia pe DN 7 - Valea Oltului a fost reluată în condiţii normale după mai bine de o oră jumătate de la evenimentul rutier produs la Tuţuleşti - Racoviţa în judeţul Vâlcea.

Update, ora 11:52 Poliţia Vâlcea a anunţat că la această oră pe Valea Oltului se circulă alternativ, în zona Tuţuleşti.

Update, ora 11:23 Poliţiştii vâlceni au confirmat faptul că traficul pe Valea Oltului la această oră este blocat între Vâlcea şi Sibiu, la km 220 al DN7 / E 81. 

„Serviciul rutier intervine în acest moment la accidentul petrecut în comuna Racoviţa, sat Tutuleşti. Accidentul ar fi avut loc în urma coliziunii dintre un microbuz fără pasageri şi un autoturism rezultând o victimă, din autoturism, o femeie care a fost transportată la spital. Momentan traficul este blocat în zona. Şoferii nu au consumat alcool”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.

GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI DE PE VALEA OLTULUI - TUŢULEŞTI - VÂLCEA

Update, ora 11:18 În final, numai una dintre cele patru victime va fi transportată la final, întrucât celelalte au refuzat acest lucru. Este vorba despre persoana rămasă între fiarele contorsionate ale maşinii în care se afla - o femeie în vârstă de 85 de ani. 

„Victima încarcerată a fost scoasă, investigată şi va fi transportată la spital. După investigaţie, celelalte persoane implicate au refuzat transportul la spital”, au menţionat reprezentanţii ISU Vâlcea.

 - ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, microbuzul implicat în coliziune nu avea pasageri în momentul impactului. 

„Sunt anunţate patru victime, dintre care una încarcerată. Pompierii militari intervin cu o ambulanţă SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu trei ambulanţe”, a menţionat reprezentantul ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Deşi nu s-a menţionat şi acest aspect, încă, în situaţii similare, traficul pe Valea Oltului se blocchează total, pentru efectuarea cercetărilor de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră, acordarea îngrijirilor medicale către victime şi apoi îndepărtarea autovehiculelor implicate de pe carosabil.

Vom reveni cu amănunte.

Vă mai recomandăm şi:

Un şofer a murit într-un accident în timp ce era urmărit de poliţie, după un apel la 112 privind un pistol care s-a dovedit a fi o brichetă

Incendiu de pădure în Munţii Căpăţânii. Patru hectare de copaci tineri au fost cuprinse de flăcări VIDEO

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite