Militarii ajută la deszăpezirea drumurilor comunale şi judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două detaşamente din cadrul Centrului de Pregătire pentru Geniu EOD „Panait Donici” din Râmnicu Vâlcea  acţionează pentru deszăpezirea drumurilor din localităţile Berislăveşti, Muereasca, Călimăneşti.  Militarii sunt prezenţi astăzi şi în sudul judeţului Vâlcea.

Militarii au intervenit zilele trecute pentru deszăpezirea drumurilor  din Budeşti, Galicea, Olanu, Drăgoeşti, Stoileşti, Scundu, Ioneşti şi Pesceana. Şi astăzi, geniştii sunt la datorie. 

 „Un detaşament acţionează în zona Pesceana –Glăvile cu o volă, iar un alt detaşament este prezent în zona Berislăveşti-Jiblea. Aici se acţionează cu un autogreder. Sperăm ca până deseară să ajungem în comuna Muereasca. Noi acţionăm pentru deszăpezirea drumurilor comunale şi judeţene. Zilele trecute am deblocat din zăpadă 31 de maşini şi o ambulanţă care transporta un pacient la dializă”, precizează Sorin Pancu, purtător de cuvânt al Centrului „Panait Donici”.

În mai multe comune din această zonă s-a intervenit cu o autospecială Tatra.  Pe drumurile din Vâlcea se mai acţionează în acest moment cu alte 102 utilaje de la Regia Judeţeană de Drumuri şi Secţia Drumuri Naţionale.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite