Ion Gigi Matei a fost ales primar interimar al Râmnicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii municipali l-au desemnat astăzi, prin vot secret, pe viceprimarul Ion Gigi Matei să exercite atribuţiile primarului pe perioada cât Emilian Frâncu, arestat preventiv pentru 29 de zile, lipseşte din primărie.

Ion Gigi Matei a fost ales primar interimar cu voturile a 12 consilieri locali, în timp ce alţi 10 colegi i-au acordat votul liberalului Gheorghe Ioniţă. Înainte de şedinţă, liberalii şi social democraţii au avut o discuţie cu privire la vot. Aceştia nu s-au înteles însa asupra unui candidat comun, chiar dacă la întâlnire a participat si Cristian Buican, presedintele PNL Vâlcea.


Ion Gigi Matei: “Îi asigur pe toţi locuitorii de onestitatea mea”

După anunţarea rezultatului votului secret, primarul interimar a ţinut să-i asigure pe râmniceni că va conduce primăria cu onestitate. “Realizez importanţa votului dumneavoastră si sunt conştient de ce apasă pe umerii mei începâand din acest moment. Doresc să asigur pe toată lumea că lucrurile vor merge aşa cum trebuie într-o institutiţie publică. Vă asigur de întreaga mea disponibilitate pentru colaborare. Îi asigur pe toţi locuitorii din Râmnicu Vâlcea de onestitatea mea în a administra oraşul pe perioada cât lipseşte domnul Fâncu.”, a spus Ion Gigi Matei. Acesta ar putea conduce primaria Râmnicu Vâlcea doar pana la data de 24 mai, cand expira mandatul de arestare preventivă pentru Emilian Francu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite