FOTO Carambol cu trei maşini, pe DN 7. Bulgăroaică, rănită într-un accident pe Valea Oltului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă seara, pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, a avut loc un carambol în care au fost implicate trei maşini. Şoferul uneia dintre ele s-a înscris în depăşire, iar pe contrasens s-a lovit de un autoturism care venea din sens opus şi a ricoşat într-altul. Singura victimă este o femeie - cetăţean bulgar.

GALERIE FOTO

Accidentul de pe DN 7 / E 81 a avut loc la Câineni, în judeţul Vâlcea, la km 228 + 600 m. 

„Trei autoturisme au fost implicate în urma pătrunderii unuia dintre ele pe sens opus”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.

În urma coliziunii a existat o singură victimă, o femeie de 40 de ani, cetăţean bugar. Maşina în care se afla avea numere de înmatriculare străine. 

„Se circulă pe un singur sens, lucrătorii de la Drumuri Naţionale sunt la faţa locului pentru eliberarea părţii carosabile”, au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea. Prin urmare, traficul pe Valea Oltului este la ora la care publicăm acest material, din nou, îngreunat.

Nu este singurul accident rutier produs sâmbătă, 10 august, în judeţul Vâlcea. Dimineaţa, pe un alt drum naţional, trei persoane şi-au pierdut viaţa tot în urma unei depăşiri. Alte două persoane, provenind din alt doilea autoturism implicat, au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transportată la spital. Două dintre victimele decedate erau soţ şi soţie, din judeţul Gorj. Traficul pe DN 67 a fost sâmbătă dimineaţa blocat total pentru mai bine de două ore, în urma acestui accident mortal. 

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite