UPDATE Alarmă falsă cu bombă. Două sedii ale Fiscului din Ploieşti au fost evacuate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două sedii ale Administraţiei Finanţelor Publice din Ploieşti au fost evacuate, miercuri dimineaţă, după ce o persoană a anunţat amplasarea a două bombe. Alarma a fost falsă

ORA 10.10

Sesizarea de alarmă cu bombă de la cele două sedii ale finanţelor publice şi locale din Ploieşti nu s-au confirmat, în urma verificărilor, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Activitatea a revenit la normal în ambele sedii.

ORA 10.00

Potrivit prefectului judeţului Prahova, Marius Sersea, citat de Mediafax, în urma verificărilor la sediul Direcţiei Finanţelor Publice Prahova pirotehniştii au constatat că în incinta clădirii nu se află niciun dispozitiv exploziv.
Cei aproximativ 500 de angajaţi care lucrează în respectiva clădire au revenit în birouri, iar circulaţia rutieră în zonă a fost reluată.

La sediul Serviciului Public de Finanţe Locale Ploieşti, însă, verificările echipelor de pirotehnişti continuă.
Miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.00, un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că au fost amplasate două dispozitive explozive în imobilele în care funcţionează Direcţia Generală a Finanţelor Publice, situată pe strada Aurel Vlaicu din Ploieşti şi Serviciul Local de Finanţe Publice Ploieşti, aflat pe bulevardul Independenţei.

Angajaţii celor două instituţii, precum şi toate persoanele care se aflau la ghişee au fost evacuate. De asemenea, circulaţia pe cele două străzi a fost oprită, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje ale Poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

ORA 09.30

Sediile finanţelor din Ploieşti, de pe strada Aurel Vlaicu şi cel de pe Bulevardul Independeţei, au fost evacuate miercuri dimineaţă, după ce un bărbat a anunţat telefonic amplasarea unor bombe.

„Sunt mai multe echipe angrenate, de la Poliţia Rutieră, SAS şi SRI şi au fost luate măsuri pentru securizarea zonei şi înlăturarea pericolului“, ne-a spus Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite