Un tânăr din Ploiești face show pe capota unei mașini de Poliție. Ce a pățit după ce a dansat manele VIDEO

0
Publicat:

E anchetă la IPJ Prahova, după ce un tânăr s-a filmat dansând manele pe capota unei mașini de Poliție. Imaginile au fost postate pe Tik Tok, iar la scurt timp tânărul a fost identificat și dus la audieri. 

Oamenii legii l-au identificat rapid și au anunțat că vor lua măsurile legale, precizând că mașina de Poliție nu a fost avariată. În imaginile video se observă cum tânărul sare amuzat pe capota mașinii și începe să danseze, relatează Ziarul Incomod. 

Tânărul a fost săltat de polițiști FOTO Ziarul Incomod
Tânărul a fost săltat de polițiști FOTO Ziarul Incomod

Conform IPJ Prahova, autospeciala este din dotarea Serviciului Județean Poliție Transporturi Prahova.

După ce imaginile au fost postate pe TOk Tok, polițiștii s-au autosesizat și au deschis o anchetă.

  „Având în vedere apariția pe o rețea de socializare a unui clip video în care un tânăr se urcă pe capota unei autospeciale de poliție, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autospeciala de poliție este din dotarea Serviciului Județean Poliție Transporturi Prahova. În baza cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei implicate, ca fiind un tânăr în vârstă de 19 ani din municipiul Ploiești. Acesta urmează sa fie condus la sediul unității de poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Prahova. În urma evenimentului, autospeciala în cauză nu a fost avariată, mai spun reprezentanții IPJ.

Horă la Ciorani cu scheletul unei bătrâne

Doi bărbaţi din comuna prahoveană Ciorani sunt cercetaţi penal pentru profanare de cadavre după ce s-au filmat dansând pe manele alături de scheletul unei femei pe care l-au dezgropat din mormânt după 16 ani de la deces.

Filmarea a fost postată pe internet de unul dintre protagonişti, provocând revolta oamenilor care au reclamat grozăvia la Poliţie.

Incidentul macabru s-a petrecut în data de 7 februarie 2022 în cimitirul parohiei ”Adormirea Maicii Domnului” din comuna prahoveană Ciorani. Cei doi bărbaţi care s-au filmat alături de rămăşiţele umane ale femeii sunt groparii satului. Aceştia fuseseră angajaţi în ziua respectivă de către o familie să elibereze un loc din cavou pentru că urma să fie înmormântată o altă rudă.

Cu minţile amorţite de băutura consumată în exces, cei doi gropari au fost „fascinaţi” să descopere în cavoul respectiv rămăşiţele umane aproape intacte ale unei femei decedate de mai bine de 16 ani. Au scos scheletul din mormânt, l-au aşezat în picioare şi au mimat o horă improvizată chiar pe capacul cavoului, punând un coleg să filmeze întreaga lor ispravă. Mândri de descoperirea lor, oamenii au considerat de cuviinţă că trebuie să afle şi comunitatea online, aşa că au postat filmarea pe Tik Tok, fără să realizeze că ceea ce fac este complet ilegal, iar fapta lor îi va duce direct la poliţie.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite