Au dansat manele pe maşina Poliţiei, apoi s-au lăudat pe reţelele de socializare. Petrecăreţii, săltaţi de mascaţi | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au reuşit să-i prindă pe teribilişti Sursa video
Poliţiştii au reuşit să-i prindă pe teribilişti Sursa video

Întâmplarea a avut loc luni seara, 6 decembrie, în comuna vrânceană Tîmboieşti. Tinerii s-au ales cu dosare penale pentru distrugere.

UPDATE, ora 16.30: Cei doi minori au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, urmând a fi efectuate propuneri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.

Doi adolescenţi s-au urcat luni seară, 6 decembrie, pe o maşină de poliţie şi au dansat pe ea, pe ritmuri de manele, practic o melodie cu mesaj ironic la adresa poliţiei.

Băieţii, în vârstă de 15 şi 16 ani, au fost filmaţi de prietenii lor, care au încărcat ulterior video pe reţelele de socializare.

La scurt timp, poliţiştii din trupele de intervenţii i-au descoperit pe teribilişti şi i-au dus la poliţie.

"Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar  tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi. 

Aceştia au fost conduşi la sediul subunităţii de poliţie, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere", potrivit IPJ Vrancea.


Vă mai recomandăm:

Ultimele clipe ale adolescentului care a murit electrocutat pe un vagon de tren. Ce i-au strigat prietenii VIDEO

Poliţişti bătuţi de mulţime pentru că i-au cerut unui bărbat să poarte mască de protecţie. Ce pedepse au primit agresorii

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite