Un şofer beat a lovit în plin cu un motocultor un pieton care ţinea un copil în braţe. Micuţul a fost rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 56 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului, după ce a acroşat un pieton care se deplasa pe marginea părţii carosabile.

Pe 4 februarie, un bărbat de 56 de ani, din comuna Umbrăreşti, a condus un motocultor neînmatriculat (n.r. un utilaj agricol cu motor pentru prelucrarea terenului) pe o stradă din localitate şi, la un moment dat a acroşat un pieton care se deplasa pe marginea părţii carosabile, ţinând în braţe un minor de 7 ani. În urma incidentului minorul a fost rănit, dar nu a necesitat internarea în spital.

”La testarea alcooscopică, conducătorul auto a prezentat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite