Un tânăr a murit strivit sub un mal de pământ, în Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a murit sub greutatea pământului prăbuşit. FOTO: Adevărul Ploieşti
Tânărul a murit sub greutatea pământului prăbuşit. FOTO: Adevărul Ploieşti

Tragedie, marţi, 13, în zona Gării de Vest din Ploieşti. Un tânăr de 20 de ani, care săpa după fier vechi, a murit asfixiat sub un mal de pământ care s-a prăbuşit peste el. Trei metri cubi de pământ nu i-au dat nici o şansă la viaţă.

ORA 16.15

În zona în care s-a produs tragedia s-a stabilit o colonie care se ocupă cu dezgroparea de conducte, după cum o arată şi tranşeele săpate pe zeci de metri.

Marţi dimineaţă acelaşi lucru îl făcea şi Alexandru, un tânăr de 20 de ani din Ariceştii Rahtivani, dar care stă de câteva luni în locuinţele de carton din zonă.

Adâncea şanţurile şi trăgea de o conductă de termoficare când un mal de pământ şi o placă de beton s-au prăbuşit peste el.

A fost îngropat sub o greutate de 3 metri cubi şi a murit asfixiat, cel mai probabil pe loc.

Trupul şi craniul băiatului au fost strivite sub apăsarea pământului.

Pompierii de la ISU Prahova s-au chinuit timp de câteva ore să-l scoată pe tânăr de sub mal, dar pentru viaţa tânărului nu s-a mai putut face nimic. 

ORA 12.25

Bărbatul a murit pe loc, iar echipajele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă sunt la locul incindentului, în spatele Spitalului CFR, pentru a scoate corpul de sub pământul prăvălit.

Vom reveni cu amănunte.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite