Un şofer băut, implicat într-un accident rutier, a murit în sediul poliţiei. Fusese adus la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipaj de poliţie rutieră
Echipaj de poliţie rutieră

Un bărbat în vâtstă de 67 de ani a murit în sediul secţiei de Poliţie din comuna Valea Călugărească în timp ce era audiat. Şoferul fusese implicat într-un accident rutier petrecut în Prahova, pe DN1 B.

Imediat după producerea accidentului, în care au fost implicate trei maşini, şoferul de 67 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru prelevarea de probe biologice. A rămas câteva ore sub supravegherea medicilor care i-au acordat îngrijiri medicale. Fusese uşor rănit la mână în accident, spun poliţiştii. După externare, a fost condus la sediul Poliţiei pentru a fi audiat, împreună cu ceilalţi doi şoferi implicaţi în accident.

”În sediul secţiei de poliţie, în jurul orei 21:00, înainte de a fi audiat, bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj medical. Echipajele medicale sosite la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare fără succes, bărbatul fiind declarat decedat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

 Trupul neînsufleţit a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesului, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite