Un bărbat a murit după ce a căzut într-un şanţ săpat pentru reţeaua de canalizare a unei comune prahovene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băratul a căzut într-un şanţ săpat pentru o intervenţie la canalizarea comunei FOTO Arhivă
Băratul a căzut într-un şanţ săpat pentru o intervenţie la canalizarea comunei FOTO Arhivă

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit, sâmbătă seară, după ce a căzut într-un şanţ săpat pentru o intervenţie la reţeaua de canalizare a comunei prahovene Floreşti.

Potrivit unor informaţii, lucrarea nu era semnalizată corespunzător.

Şanţul în care şi-a găsit sfârşitul cetăţeanul este săpat în zona intersecţiei DJ 101P cu drumul care duce spre satul Novăceşti al comunei Floreşti.

Autorităţile au fost alertate de către localnici.

”La faţa locului s-a deplasat de urgenţă echipa operativă, dar şi echipaje ale pompierilor prahoveni, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat care nu prezenta semne vitale, personalul medical constatând decesul”, a anunţat Poliţia Prahova.

”Din cauza lucrărilor care sunt făcute de mântuială în Comuna Floresti, lucrări de canalizare, în această seară, acum 15 minute, a murit un om. Lucrarea pentru canalizare a fost făcută în satul Novăceşti, iar acea groapă nu era împrejmuită, şi nici semnalizată. Poate de data aceasta, poliţia îşi va face treaba şi va găsi vinovaţii. Dan Lazăr se numeşte acea persoană. Dumnezeu să-l odihnească!” a scris consilierul local Lucia Nicoleta Marghilescu pe Facebook.

Până la sosirea echipajului de pompieri, victima a fost scoasă din şant de către cetăţeni.

În urma evaluării medicale, bărbatul a fost declarat decedat de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite