Trei vagoane de marfă au deraiat în Gara Sud din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe trenuri de călători cu plecare din gara Ploieşti Sud sau care sunt în tranzit în zonă au întârzieri de câteva zeci de minute din cauza unor vagoane de marfă deraiate

Trei vagoane de marfă au deraiat marţi dimineaţă la ieşirea din Gara Ploieşti Sud, din acest motiv, mai multe trenuri de călători având întârzieri de câteva zeci de minute. 

Informaţia a fost confirmată de poliţiştii feroviari care au spus pentru Adevărul Ploieşti că deraierea vagoanelor a produs şi pagube materiale. 

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, "trenurile care circulă prin staţiile Ploieşti Sud şi Ploieşti Vest înregistrează întârzieri între 20 şi 60 de minute ca urmare a deraierii în această dimineaţă a unor vagoane de marfă la ieşirea din staţia Ploieşti Sud. Echipele feroviare se află la faţa locului şi intervin pentru reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă".

CFR Călători mai precizează că pasagerii care nu mai doresc să continue călătoria vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Mai puteţi citi

Un tren cu pasageri a deraiat, după ce a fost lovit de o basculantă. Mecanicul locomotivei a murit în urma unui stop cardio-respirator

FOTO Vagon - cisternă plin cu 50.000 de litri de motorină, deraiat lângă Şimleu Silvaniei





 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite