Biciclist spulberat de tren pe calea ferată la ieşirea din Bârlad spre Trestiana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţa pe trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Palerma Bârlad (drumul spre Griviţa)

Neculai Ivan (75 ani), din satul Trestiana, comuna Griviţa, şi-a pierdut viaţa întrucât nu a respectat regulile de circulaţie la trecerea la nivel cu calea ferată.

Potrivit cercetărilor la faţa locului, bătrânul circula pe bicicletă dinspre Trestiana spre Bârlad. La trecerea peste calea ferată erau mai multe maşini oprite la culoarea roşie a semaforului şi a semnalului acustic. Bătrânul a depăşit maşinile şi nu a ţinut cont de culoarea semaforului. S-a angajat în traverarea şinelor crezând că are timp. Martorii au spus că biciclistul a văzut locomotiva în ultimul moment şi a încercat să coboare.

A fost acroşat de un tren care circula pe direcţia Galaţi – Bârlad. Urmare a leziunilor grave suferite, biciclistul a decedat la locul producerii accidentului. 

Mecanicul trenului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite