Tânăr reţinut pentru şantajarea unui bărbat. L-a convins să se filmeze în ipostaze intime

0
Publicat:

Un tânăr de 24 de ani a fost reţinut pentru şantaj. Pretinzând că este femeie, acesta a cerut unui bărbat imagini cu el masturbându-se, apoi l-a amenințat că le face publice dacă nu-i dă bani.

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Dosarul în acest caz a fost deschis de poliţiştii prahoveni după ce un bărbat a reclamat la Secţia de Poliţie Rurală Floreşti că este şantajat pe o reţea de socializare.

„În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, a reieşit faptul că în cursul zilei de 3 martie a.c, bărbatul în cauză ar fi purtat discuţii pe o reţea de socializare cu o altă persoană, iar aceasta din urmă i-ar fi pretins acte sexuale. Ulterior, bărbatul ar fi fost ameninţat cu distribuirea materialului pornografic în mediul online, în cazul în care acesta nu se va conforma solicitărilor”, a transmis, marţi, 5 martie 2024, Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova.  

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe şantajist, în persoana unui tânăr de 24 de ani, din comuna prahoveană Filipeştii de Târg.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că acesta, folosind un cont pe o reţea de socializare cu numele şi fotografia unei femei, a intrat în legătură cu un bărbat, pe care l-a convins să se filmeze în ipostaze intime şi să îi trimită imaginile în privat, fără să bănuiască ce avea să se întâmple.

Ulterior, şantajistul i-a cerut acestuia suma de 5.000 de lei, ameninţând că, dacă nu primeşte aceşti bani, publică pe reţelele de socializare imaginile, pentru ca familia celuilalt să le vadă.

În urma probatoriului administrat faţă de tânărul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive, precizează oficialii Poliţiei Prahova.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite