Tânăr rănit grav într-un accident în Prahova. Bărbatul a fost extras de pompieri dintre fiarele contorsionate

0
0
Publicat:

Un tânăr de 21 de ani a intrat cu mașina într-un copac în seara de 18 octombrie, în județul Prahova. În urma impactului, autoturismul s-a făcut bucăți. Conducătorul auto a fost extras în viață dintre fiarele contorsionate.

Tânăr rănit grav într-un accident în Prahova
Tânăr rănit grav într-un accident în Prahova

Accidentul rutier s-a produs pe Drumul Județean 101F în zona localității Ciupelnița din comuna Dumbrava. Șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit cu mașina de pe carosabil, impactul fiind violent.

Șoferul, singurul pasager al autoturismului, a fost extras, în viață, de pompieri dintre fiarele contorsionate. Victima a suferit multiple traumatisme, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.

Tânărul a scăpat, ca prin minune, cu viață. Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au deschis un dosar penal în cauză.

Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că un tânăr de 21 de ani în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 101F, în afara localității Ciupelnița, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto”, a transmis IPJ Prahova.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest,iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite