PNL Prahova, cea mai bună filială liberală din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova şi proaspăt deputat de Valea Prahovei
Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova şi proaspăt deputat de Valea Prahovei

În urma analizei efectuate de Partidul Naţional Liberal a reieşit că PNL Prahova este organizaţia cu rezultatul cel mai bun din ţară raportat la momentul pornirii

Practic, de la un deputat, cât mai avea înaintea alegerilor, PNL Prahova are, acum, şase deputaţi şi un senator, ceea ce înseamnă o creştere de 700%, neegalată de niciun alt judeţ, informează phonline.ro.

Doar Iaşiul are mai mulţi parlamentari, în număr de opt, după ce avea şase înainte de alegeri. PNL Prahova este pe primul loc în ţară şi după numărul total de voturi primite, datorită numărului mare de alegători din judeţ.

Preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a comunicat rezultatele, la exact un an de la prima sa conferinţă de presă în calitatea de lider al organizaţiei judeţene.

„În urmă cu exact un an, la o zi după instalarea mea ca preşedinte, interimar la acea vreme, am promis două lucruri, că PNL va fi independent şi că va fi organizaţia numărul unu. Era o obligaţie morală faţă de istorie. Avem, acum, cea mai mare creştere din toată ţara, raportată la ce aveam înainte de alegeri“, a consemnat sursa citată declaraţia lui Roşca.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite