Ploieşti: „Regele gunoaielor” din Ploieşti a infectat un cartier întreg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Ploieşti, care locuieşte într-o zonă centrală a municipiului, şi-a transformat casa şi curtea într-o ghenă de gunoi, spre disperarea vecinilor.

Gabriel Ionescu are 60 de ani. Locuieşte singur într-o zonă centrală a Ploieştiului. Casa bătrânească e dărăpănată şi stă să se prăbuşească. Imobilul e înconjurat de cantităţi impresionante de pungi cu gunoi, lemne, bucăţi de plastic, bidoane şi resturi menajere. Un paradis pentru gândaci, şobolani şi cine mai ştie ce vietăţi care si-au gasit adapost sub munţii de mizerie. Doi câini şi câteva găini escaladează cu greu gunoaiele din curtea lui Gabriel Ionescu. Printre deşeurile urât mirositoare se observă cu greu şi caroseriile a două maşini de epocă. Una dintre ele, o maşină marca Mercedes, pare a fi chiar piesă de colecţie. E şi ea îngropată însă în maldărele de gunoi.

Dezastrul din curtea vecinului

Locuitorii de pe strada Sever Axente spun că nu mai pot trăi în propriile case din cauza mizeriei curtea vecinului. Ca să nu mai vorbim de mirosul pe care îl suportă oamenii, în special în timpul verii.

"Am încercat să vorbim cu vecinul, dar nu ne putem înţelege cu el. E un disconfort pentru noi vă imaginaţi. Sunt munţi de gunoi, adunaţi de ani de zile. Vara nici nu putem deschide ferestrele de miros. Ne îmbolnăvim cu toţii", ne-a povestit Georgeta Popa, una dintre vecinele lui Gabriel Ionescu.

Mai multe amanunte despre acest subiect aflati in editia de maine a cotidianului "Adevarul de Seara".

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite