Ploieşti: Licoarea lui Bacchus le-a dat ameţeli... la buzunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi din Valea Călugărească au fost amendaţi cu 45.000 de lei pentru că vindeau vin fără acte de provenienţă.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Prahova au executat în această dimineaţă o acţiune privind verificarea legalităţii comercializării vinului de către mai multe persoane fizice din  comunele Bucov şi Valea Călugărească.

Pe lângă existenţa elementelor săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală prin neînregistrarea veniturilor, au fost urmărite şi aspecte privind contrafacerea acestui produs.

Împreună cu specialişti din cadrul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Prahova şi comisari din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, poliţiştii au  identificat în comuna Valea Călugărească trei persoane care comercializau vinuri fără a deţine documente de provenienţă.

Cei trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 49 de ani, din localitate, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 45.000 lei, iar vinul oferit spre comercializare a fost ridicat în vederea confiscării.

Specialiştii Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Prahova au prelevat probe în vederea verificării calităţii vinului expuse la vânzare, pentru a stabili dacă este vorba de produse contrafăcute.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite