Ploieşti: A sărit la bătaie pentru că nu a mai primit ţigări şi băutură pe datorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din Băicoi, cu vârste până în 30 de ani, au fost reţinuţi ieri pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunere de arestare preventivă.

În sarcina învinuţilor a fost reţinută comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere. În ziua de 19.07.2010, împreună, au provocat scandal public, iar unul dintre aceştia a provocat avarii mai multor autoturisme aflate în zonă.

Totul a pornit de la faptul că S. Dumitru a fost refuzat de proprietarul unui magazin din zonă, care nu a mai dorit să-i vândă pe datorie ţigări şi băutură. În acest context, S. Dumitru însoţit de mai multe persoane a mers la o sală de fitness din Floreşti, deţinută de acelaşi proprietar, unde a provocat scandal, intrând în conflict cu un grup de persoane apropiate acestuia.

În timpul altercaţiei, mai mulţi participanţi la incident au suferit leziuni care au necesitat transportarea la Spitalul Judeţean Ploieşti pentru acordarea de îngrijiri medicale, niciunul nerămânând internat.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite