Percheziții la locuințele unor bărbați din Prahova care s-au afișat cu o armă pe rețelele sociale VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Percheziţii domiciliare au loc joi dimineața la locuințele a doi bărbaţi din Prahova, care au afişat o armă într-un clip postat pe o reţea de socializare. Cei doi nu aveau dreptul legal să dețină arme.

Acțiunea are loc în orașul Mizil.

„În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Poliția orașului Mizil pun în executare trei mandate de percheziție domiciliară în orașul Mizil, la domiciliile a doi bărbați, cu vârstele de 22, respectiv 29 de ani, bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, anunță joi Poliția Română.

„Unul dintre cei doi bărbați prezenta o armă”

Oamenii legii s-au autosesizat după ce indivizii s-au lăudat cu arma în mediul online.

În fapt, polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unui clip video postat pe o rețea de socializare, în care unul dintre cei doi bărbați prezenta o armă, aflându-se la domiciliul celui de-al doilea, niciunul dintre aceștia nefiind deținători legali de arme”, explică Poliția Română.

Două persoane vor fi aduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii.  

„Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab" Ploiești”, arată Poliția Română.

Percheziții in Mizil. Captură Video Poliția Română
Percheziții in Mizil. Captură Video Poliția Română

Amintim că, în urmă cu o lună, polițiștii din Giurgiu au deschis un dosar penal, după ce un bărbat a ieșit cu un pistol încărcat cu două cartușe, în zona unui liceu din oraș. O femeie a reclamat chiar că bărbatul ar fi tras focuri de armă.

Și tot în noiembrie, un elev de 12 ani al unei şcoli din Ploieşti a fost prins având asupra lui un pistol cu bile, care a fost confiscat de către un cadru didactic, fapta fiind sesizată la poliţie după o lună.  

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite