Pedofil cercetat în libertate. A plătit o fată de 14 ani să-i admire penisul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

V.H. (60 de ani), din comuna prahoveană Valea Doftanei, este cercetat într-un caz de corupţie sexuală, după ce a fost reclamat la Poliţie de părinţii unor adolescente. Bărbatul este acuzat că ar fi plătit două minore pentru a le determina să-i admire penisul.

Incidentul s-ar fi petrecut în comuna Poiana Câmpina, în locuinţa familiei celor două victime minore, în timp ce agresorul se afla în vizită la tatăl fetelor. V. H. ar fi profitat de un moment în care a rămas singur în casă cu fiicele gazdei, una în vârstă de 14 ani şi cea de-a doua, de 17 ani. Bărbatul le-a ademenit cu bani, pentru fiecare câte 10 lei, pentru a le determina să accepte să se uite la el în timp ce se dezbrăca. Fata cea mică ar fi acceptat oferta, spun surse apropiate de anchetă, însă sora ei mai mare şi-a anunţat părinţii în legătură cu intenţia musafirului.

Tatăl celor două copile a anunţat imediat poliţia, care a demarat cercetări în acest caz. V. H. a fost audiat în cauză, dar până în acest moment nu s-a dispus nicio măsură preventivă în ceea ce-l priveşte.

Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, bărbatul nu este cunoscut cu antecedente penale.

Ancheta în acest caz este coordonată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Este al patrulea caz de pedofilie şi corupere sexuală a unui minor care se întâmplă în Prahova în ultimul an. În august 2017, Cristian Brotoiu, consilier local PSD din Breaza, a fost arestat preventiv sub acuzaţia de act sexual cu un minor. Brotoiu este suspectat că a plătit mai mulţi băieţi minori cu care a întreţinut relaţii sexuale într-o haltă părăsită din cartierul Nistoreşti din Breaza.

Tot în august 2017, Sorin Iana din Ploieşti, a fost arestat preventiv, acuzat că şi-a abuzat sexual fiicele minore, una în vârstă de şase ani, iar fiica cea mare, de nouă ani. Un alt caz de corupere sexuală s-a petrecut în toamna anului trecut tot la Breaza.

Cătălin Gheauş (40 de ani) a fost şi el arestat preventiv de Judecătoria Câmpina, în octombrie anul trecut, după ce fiica sa adoptivă, o adolescent în vârstă de 16 ani, l-a reclamat că a violat-o în repetate rânduri.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite