O ursoaică însoţită de puiul ei, filmată dând târcoale unui hotel cunoscut din Sinaia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urşii au fost filmaţi de un turist pe o stradă din Sinaia, în faţa unui hotel cunoscut FOTO captură video
Urşii au fost filmaţi de un turist pe o stradă din Sinaia, în faţa unui hotel cunoscut FOTO captură video

Doi urşi, probabil mamă şi pui, au fost filmaţi vineri, 11 februarie, încercând să intre într-unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia.

Animalele se plimbau nestingherite în plină zi pe stradă şi a fost surprinse de un turist când dădeau târcoale intrării în hotelul Boutique Belvedere, situat pe strada Opler.

Imaginile video filmate de un turist au fost postate pe Facebook, autorul filmării atrăgând atenţia celor care vor să iasă la o plimbare prin staţiune să ia în calcul şi o întâlnire cu urşii.

”La Sinaia dacă mergeti să nu vă luaţi în calcul o plimbare pe jos, asta dacă nu ţineţi morţiş să vă plimbaţi împreună cu urşii!

Nu sunteţi în siguranţă nici voi şi nici copiii voştri!

Iubim animalele, dar nu vrem să fim hrana lor!

Şi nu uitaţi că nimeni niciodată nu vă ajută! Sunteţi pe cont propriu!

Filmarea este făcută la intrarea în Hotel Boutique Belvedere Sinaia”, este mesajul postat de Steluţa Bercea pe Facebook.

Prezenţa urşilor pe străzile din staţiunile montane de pe Valea Prahovei a devenit deja o obişnuinţă. Aproape că nu există zi din săptămână fără ca localnicii să nu primească un mesaj RoAlert prin care sunt avertizaţi că în zonele centrale a fost semnalată apariţia unui urs.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Trasee de schi noi la Sinaia. Unde se află pârtia şi teleschiul Călugărul

Mesaj RO-ALERT trimis localnicilor şi turiştilor aflaţi la Sinaia, pentru a semnala prezenţa unui urs în zona Castelului Peleş

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite