Mall-ul AFI Palace Ploieşti a închiriat aproape 90% din spaţiile comerciale. Ce branduri vin în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AFI Europe România anunţă un grad de închiriere de aproape 90% din AFI Palace Ploieşti, mall-ul care se va deschide pe 3 octombrie 2013. Branduri internaţionale renumite au fost interesate de spaţii comerciale în viitorul mall ploieştean

Noile contracte de închiriere, care au fost semnate recent, includ Koton, renumitul brand internaţional de modă, care a închiriat 1.000 metri pătraţi pe coridorul fashion. Koton se alătură unei lungi liste de branduri de modă, de divertisment, de petrecere a timpului liber si de servicii, care au semnat recent contracte de închiriere, precum Smyk, Vicina, Hello Kitty, Sabon, Cărtureşti, Jack and Jones, Braiconf, Leonardo, Kenvelo şi multe altele, se arată într-un comunicat de presă al AFI Europe România.

Pe parcursul ultimelor zile, AFI a semnat, de asemenea, un acord de închiriere de 2.200 metri pătraţi cu ,,Moving”, un lanţ de cluburi de fitness din România în plină ascensiune, cu locaţii în Otopeni, Bucureşti (se va deschide în curând), Iaşi, Cluj şi, acum, în Ploieşti.

Ultimele închirieri se adaugă unei liste ample de chiriaşi, în care sunt incluşi hipermarketul Cora, Flanco, H&M, New Look, Reserved, Musette, TimeOut, Collins, Nike, Aldo, Motivi, Otter, Lee Cooper, Il Passo, B&B, Jolidon, ID Sarrieri, MOA, Kitchen Shop. Mai mult decât atât, o serie de branduri exclusiviste se află la momentul actual în stadiul negocierilor finale.

Zona de restaurante este deja închiriată în totalitate unor branduri precum KFC, McDonald’s, El Bacha Restaurant, Pizza Dominium, Thang Long Vietnamese food şi altele.

Datorită succesului în închirierea mall-ului, AFI a înaintat cu lucrările la Faza a 2-a, concentrându-se pe extinderea chiriaşilor din zona entertainment şi pe atracţii. Faza a 2-a va oferi 4.000 de metri pătraţi în plus pentru închiriere. O mare parte din spaţiu a fost deja închiriat unor operatori internaţionali din industria de divertisment, precum Cinema City.

Într-un alt centru de divertisment din cadrul AFI Palace Ploieşti, operatorul internaţional Ice Team SRL, prezent şi în AFI Palace Cotroceni, va deschide un patinoar spectaculos de 450 metri pătraţi, care va fi operaţional pe tot parcursul anului. Cinema-ul XD (cinema 6D), precum şi centrul Play Station au semnat, de asemenea, un contract de închiriere şi vor fi localizate aproape de patinoar. Complexul Ice Rink, incluzând spaţiul de joacă al copiilor, va fi dat în funcţiune odată cu marea deshidere a mall-ului.

După încheiere (Faza 1 şi 2), AFI Palace Cotroceni va oferi o suprafaţă închiriabilă totală de 33.000 metri pătraţi.

Despre AFI Europe

AFI Europe este prezent în România din anul 2005. Compania a dezvoltat şi administrează AFI Palace Cotroceni, unul din cele mai cunoscute şi de succes mall-uri din România şi printre cele mai mari cinci malluri din ECE şi Europa de Sud-Est, precum şi clădirea de birouri AFI Park 1, cu un grad de ocupare de 96%, chiriaşii fiind în special companii din zona IT.

Pe lângă AFI Palace Cotroceni şi AFI Park 1, în 2013 AFI Europe va inaugura AFI Palace Ploiesti, un central comercial de 30.000 metri pătraţi (suprafaţa brută de închiriere).

Mai puteţi citi

Dedeman deschide magazin la Ploieşti

FOTO Moş Nicolae le-a adus ploieştenilor cel mai mare multiplex din afara Bucureştiului

Mall-ul Ploieşti Shopping City s-a deschis în ziua promisă. Parţial


 

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite