Inundațiile au făcut prăpăd în Sinaia și Comarnic. Bărbat de 85 de ani, salvat în ultima clipă VIDEO

0
Publicat:

Inundațiile devastatoare care au lovit stațiunile Sinaia și Comarnic au provocat haos în zonă. Un bărbat, în vârstă de 85 de ani, a fost salvat la limită de pompieri, după ce a fost luat de viitură.

Bărbatul încerca să traverseze râul Prahova, când a fost surprins de apele învolburate. În zonă, fusese emis cod portocaliu, din cauza ploilor torențiale. Totodată, un drum național care leagă Sinaia de Târgoviște a fost blocat.

6 intervenții semnificative

„Până în acest moment, am avut 6 intervenții semnificative. Cea mai importantă a fost salvarea unui bărbat în vârstă de 85 de ani care, din păcate, a fost prins de viitură în Comarnic. Cei trei pompieri de la Comarnic au intervenit în cel mai scurt timp posibil. Ei nu au așteptat sosirea colegilor cu bărci sau scafandri, ci au creat un sistem improvizat folosind cordonul și au reușit să-l aducă pe bărbat la mal. I-au acordat îngrijiri medicale și acum acesta este în afara oricărui pericol. A fost o intervenție contracronometru”, a declarat Andreia Ursachi, reprezentantul ISU Prahova.

În plus, s-a acționat pentru a degaja apa de pe șosele. Pompierii, în colaborare cu autoritățile locale, au intervenit pentru îndepărtarea copacilor căzuți și a crengilor de pe carosabil.

Inundații devastatoare în Sinaia și Comarnic FOTO Captură Facebook
Inundații devastatoare în Sinaia și Comarnic FOTO Captură Facebook

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Prahova, DN1 nu a fost afectat.

Am vorbit de DN71, iar în acest moment nu ar fi probleme de trafic, din ce informații am primit noi, a mai spus Andreia Ursachi.

Traficul nu a fost complet blocat acolo.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite