Hoţii care au furat dintr-o casă din Ploieşti o borsetă cu peste 40.000 de lei, prinşi de poliţiştii din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a organizat mai multe percheziţii în comuna Bucov pentru prinderea hoţilor FOTO Arhivă IPJ Prahova
Poliţia a organizat mai multe percheziţii în comuna Bucov pentru prinderea hoţilor FOTO Arhivă IPJ Prahova

Trei persoane bănuite că au fost implicate în furtul unei borsete în care se aflau 40.000 de lei şi o mie de eruo au fost duse, marţi 31 mai, la sediul poliţiei din Ploieşti pentru audieri.

 Borseta cu bani a fost furată dintr-o casă, în luna februarie a acestui an.

”Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Prahova, fiind în continuarea cercetărilor în cadrul unui dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti au efectuat 2 percheziţii domiciliare în municipiul Ploieşti şi comuna Bucov, la persoane bănuite de furt calificat. 3 persoane au fost conduse la sediul unităţii pentru audieri”, a transmis Poliţia Prahova.

Potrivit sursei citate, în data de 17 februarie, persoanele bănuite ar fi pătruns în interiorul unei locuinţe, din municipiul Ploieşti de unde au fuart o borsetă în care se aflau 40.000 de lei şi 1.000 de euro.

În urma probatoriului administrat, faţă de un bărbat în vârstă de 53 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Vă recomandăm şi:

Corupţie la Ambulanţă, date picante din anchetă. Zeci de mii de lei şi euro, găsiţi la directorul arestat

Percheziţii la un dezvoltator imobiliar care a prezentat la recepţia lucrărilor mai multe locuri de parcare decât cele realizate efectiv

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite