Doi bărbaţi, scoşi de pompieri dintr-un canal adânc de cinci metri. Victimele au scăpat ca prin minune cu viață

0
Publicat:

Doi bărbaţi care au căzut, joi seara, într-un canal adânc de cinci metri din comuna Bucov, au fost recuperaţi de pompieri, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, citat de Agerpres.

Intervenție dificilă pentru salvatori FOTO Arhivă ISU
Intervenție dificilă pentru salvatori FOTO Arhivă ISU

"În prima fază, doar unul dintre ei a căzut în canal, iar cel de-al doilea a încercat să-i vină în ajutor până la sosirea forţelor de intervenţie, însă fără succes. Imediat, la locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, ulterior fiind nevoie şi de intervenţia unui echipaj SMURD", se precizează într-o informare transmisă de ISU Prahova.

Conform aceleiaşi surse, pompierii au reuşit extragerea unui bărbat rănit, care suferise o fractură la picior, ulterior acesta fiind transportat la spital. Celălalt bărbat nu a suferit leziuni. 

Accident fatal în Dâmbovița

La jumătatea lunii aprilie 2023, un bărbat de 23 de ani a murit după un accident grav. Tânărul a căzut cu un motocultor într-un canal cu apă într-o comună din județul Dâmbovița, potrivit Agerpres. Accidentul a avut loc în comuna Cojasca.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, echipajele de salvare ajunse la faţa locului i-au efectuat tânărului manevre de resuscitare, dar acesta nu a putut fi salvat.

„Cauzele producerii evenimentului sunt cercetate de organele abilitate. Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de către echipajul de pe ambulanţă", a anunţat ISU Dâmboviţa.

  Amintim că, în noiembrie, anul trecut, un bărbat care conducea un tractor la o exploatare forestieră din Argeș s-a răsturnat cu utilajul. A fost strivit de utilaj și a murit pe loc. În urmă cu o zi, avusese loc o tragedie aproape identică.  Un bărbat de 60 de ani a murit după ce tractorul de mici dimensiuni pe care-l conducea s-a răsturnat într-o râpă din localitatea Cicănești-Argeș. Omul a fost prins sub tractor. Cei care au văzut accidentul au reușit să ridice utilajul de pe bărbat, dar rănile i-au fost fatale.  

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite