Directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Stoichiciu, directorul CSM Ploieşti, declarat incompatibil          foto: facebook
Cezar Stoichiciu, directorul CSM Ploieşti, declarat incompatibil          foto: facebook

Cezar Stoichiciu, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate. Stoichiciu a mai fost implicat, recent, într-un scandal. El este bănuit că l-ar fi denunţat pe fostul ofiţer SRI, Adrian Radu, acuzat acum de trafic de influenţă.

Cezar Stoichiciu, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate.

 Conform unui comunicat de presă, “Cezar Dan Stoichiciu, funcţionar public în cadrul Poliţiei Locale Ploieşti, judeţul Prahova, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 5 octombrie 2015 - 18 mai 2016, întrucât a deţinut simultan funcţiile de consilier în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice, Contracte - Poliţia Locală Ploieşti şi de inspector de specialitate în cadrul Compartimentului Cabinet Primar - Primăria Municipiului Ploieşti, încălcând astfel dispoziţiile legale” se arată în documentul citat.

Numele lui Cezar Stoichiciu a apărut, în vara acestui an, într-o anchetă penală declanşată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Surse judiciare au precizat că directorul CSM Ploieşti ar fi denunţătorul fostului ofiţer SRI, Adrian Radu, acuzat de trafic de influenţă. Radu i-ar fi promis lui Stoichiciu că va interveni pe lângă primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, pentru  prelungirea delegării sale  în funcţia de director general al clubului sportive.

În schimbul serviciului fostul ofiţer SRI a solicitat suma de 2000 de lei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite