Contra despre meciul Petrolului cu FC Braşov: „Ne aşteaptă o etapă grea“

0
0

Tehnicianul lupilor se aşteaptă duminică la o partidă dificilă cu FC Braşov, însă anunţă că elevii săi sunt pregătiţi să-şi treacă în cont toate cele 3 puncte, chiar dacă are unele probleme de efectiv, cum ar fi accidentarea lui Filipe Teixeira.

Cosmin Contra a prefaţat vineri, într-o conferinţă de presă, întâlnirea de duminică împotriva lui FC Braşov, din etapa a 20-a a Ligii I, primul joc oficial al galben-albaştrilor în 2014.

„Ne aşteaptă o etapă grea, vom întâlni o echipă aflată în subsolul clasamentului, cu un antrenor nou şi cu jucători foarte experimentaţi. În plus, este şi primul meci oficial şi vom vedea care este nivelul de prospeţime al băieţilor şi ritmul de joc“, a declarat Contra, care nu uită că debutul său la Petrolul s-a produs chiar la Braşov, în toamna lui 2012, în Cupa României.

„Sper să am acelaşi noroc şi acum şi să învingem. Din păcate, nu toţi jucătorii sunt apţi sau la capacitate maximă, iar aici mă refer la Teixeira, care nu va face parte din lot, şi nici Albin încă nu este refăcut sută la sută. În aceste condiţii, dacă se simte bine şi consider că e pregătit după antrenamentul de sâmbătă, la Braşov s-ar putea să facă deplasarea şi Toto Tamuz“, a mai spus antrenorul ploieştenilor.

Tehnicianul prevede un retur complicat pentru formaţia pe care o conduce, dar speră ca Petrolul să nu mai cadă victima erorilor de arbitraj, iar ierarhia la vârf să se stabilească doar pe teren: „Toată lumea ne va pune beţe-n roate, tocmai de aceea îmi doresc ca alături de toată lumea din oraş şi de suporteri să fim puternici şi să luptăm împreună pentru a ne îndeplini obiectivele. Specialiştii au demonstrat că, în prima parte a campionatului, am fost cea mai dezavantajată echipă dintre primele 5 formaţii clasate în Liga I. Nu o spun eu, ci statistica. Avem un lot valoros, potrivit pentru a câştiga titlul, deşi Steaua e marea favorită, dar trebuie să şi fim lăsaţi să-l câştigăm. Tot ce vreau este să fim respectaţi, iar această luptă să se decidă doar pe teren“ (fcpetrolul.ro).

Meciul cu Oţelul se dispută pe 2 martie

Programat iniţial în ziua de luni, 3 martie, de la ora 19.30, jocul din etapa a 21-a a Ligii I dintre Petrolul şi Oţelul Galaţi va avea loc duminică, 2 martie, de la aceeaşi oră.

Modificarea a fost deja oficializată de către Liga Profesionistă de Fotbal şi vine ca urmare a solicitării televiziunii Dolce Sport, cea care va transmite, în direct, primul joc oficial al lupilor pe teren propriu din acest an.

Vă mai recomandăm

Adrian Mutu revine în Liga I după 14 ani şi trei luni. Doar nouă fotbalişti, care au jucat contra lui mai sunt în activitate

Grozav l-a bătut pe Mutu în ultimul amical al "lupilor" din Antalya

Mai multe - Ploieşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite