Coincidenţa macabră din accidentul cu cinci morţi de la Ploieşti. O mamă şi-a căutat degeaba copilul la spital - cine sunt persoanele decedate în tragedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci persoane au murit, iar alte 28 au fost rănite în accident. FOTO ISU Prahova
Cinci persoane au murit, iar alte 28 au fost rănite în accident. FOTO ISU Prahova

Coincidenţă macabră în accidentul care s-a produs vineri dimineaţă pe Centura de Vest a Ploieştiului, soldat cu cinci morţi şi 28 de răniţi. Una dintre victimele care a murit, un băiat de 19 ani, avea exact acelaşi nume cu şoferul basculantei în care s-a înfipt autobuzul

Cinci persoane au murit în accidentul de circulaţie care s-a produs vineri dimineaţă pe DN 1, pe Centura de Vest a Ploieştiului. Potrivit informaţiilor oferite de Poliţia Prahova, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autobuz a intrat în plin în spatele unei basculante care circula regulamentar, fără a exista urme de frânare.

Victimele decedate sunt şoferul autobuzului, un bărbat de 43 de ani, un licean în clasa a XII-a, de 19 ani, un bărbat angajat al Penitenciarului Ploieşti, de 33 de ani, precum şi alte două persoane, un bărbat de 58 de ani şi o femeie de 42 de ani, navetişti în autobuzul care venea de la Măneşti spre Ploieşti.

O coincidenţă macabră face ca pe elevul de clasa a XII-a să-l cheme exact la fel ca pe şoferul basculantei. Potrivit unei colege a liceanului, care a venit să-l caute la spital, trimisă de diriginta clasei, pe tânăr îl cheamă Şerban Constantin şi este din Cocorăştii Colţ.

Băiatul a fost căutat de mama sa mai întâi la UPU Ploieşti şi, pentru că nu l-a găsit, a mers la locul accidentului, unde, din nefericire, a primit groaznica veste. 

Alte 28 de persoane, dintre care cinci copii, au ajuns la spital cu răni mai uşoare sau mai grave, vineri dimineaţă. 

Dată fiind amploarea accidentului, în Prahova a fost declanşat codul roşu de intervenţie. Poliţia Prahova a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Ipotezele luate în calcul de anchetatori sunt faptul că şoferul vinovat a adormit la volan, defecţiuni tehnice ale maşinii sau o problemă medicală a şoferului de pe autobuz. 

Pe aceeaşi temă

VIDEO Rudele răniţilor din accidentul cu cinci morţi de la Ploieşti: „E nebunie ce este acolo, e groaznic!“ Victimă: „Ne-am trezit unii peste alţii“

VIDEO Cod roşu de intervenţie la Ploieşti: cinci morţi şi 28 de răniţi, după impactul dintre un autobuz şi o autobasculantă. Printre răniţi se află şi copii

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite