UPDATE Soţul femeii care a murit în urma bătăii primite din cauza unor SMS-uri şi-a recunoscut fapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Cercelaru (stânga, cu şapcă) şi-a recunoscut fapta
Marian Cercelaru (stânga, cu şapcă) şi-a recunoscut fapta

Locuitorii din comuna Căldăraru sunt îngroziţi după ce o crimă a avut loc în casa unor vecini. Două zeci de ani de căsnicie şi o fiică pe care o au împreună nu au contat pentru un bărbat din comună, care a dat crezare unor mesaje scrise anonime şi, orbit de gelozie, şi-a snopit în bătaie soţia.

UPDATE  13 octombrie, ora 10.20

MAgistraţii Tribunalului Argeş au decis ca Marian Cercelaru să petreacă următoarele 29 de zile după gratii, fiind acuzat că şi-a omorât soţia în bătaie. Deşi la început a negat că el ar fi autorul, spunând că şi-a găsit soţia bătută când a sosit acasă, bărbatul a recunoscut după ore întregi de audieri că el şi-a bătut soţia până a lăsat-o lată.

Omul le-a spus anchetatorilor că a văzut negru în faţa ochilor după ce a primit respectivele mesaje şi cuprins de gelozie a vrut să-i dea o corecţie femeii, fără intenţia de a o omorî.

Bărbatul este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte şi dacă va fi găsit vinovat riscă între 5 şi 15 ani de închisoare.

12 octombrie  Omorâtă în bătaie din cauza unor SMS-uri

Marian Cercelaru, de 49 de ani, plecase luni spre Satu Mare, bărbatul fiind angajat la o firmă de construcţii din Piteşti care avea lucrări la Satu Mare. În drum spre serviciu a primit însă zece mesaje scrise anonime în care i se spunea că soţia îl înşală cu un alt bărbat.

“Dacă nu mergi acum acasă, vei regreta! Nevasta te trişează!” , scria într-unul din SMS-uri.Orbit de gelozie şi fără să se gândească că soţia sa ar putea fi nevinovată, bărbatul s-a întors acasă şi fără să-i ceară explicaţii, a luat-o la bătaie.

“A venit şi ce-a făcut, numai el ştie! S-a dus la muncă, la Satu Mare, dar s+a întors din cauza mesajelor”, spunea Irina Ispas, mama victimei.
Vecinii din sat spun că femeia ar fi călcat strâmb, însă nu merita să moară pentru această greşeală. 

“Aşa se auzea, că îl trişează, dar nu ştiu cu cine. Ea se mai plimba cu maşina, cu nu ştiu cine. Aşa vorbea lumea prin sat. eu n-am vazut, dar aşa am auzit şi eu”, spunea un vecin al femeii.

Plină de lovituri, Ioana Cercelaru a sunat la Ambulanţă şi a cerut ajutor luni noapte, însă până la sosirea medicilor Ioana Cercelaru, de 42 de ani şi-a dat ultima suflare. Echipajul de pe Ambulanţă nu a putut decât să constate decesul femeii şi a anunţat poliţia.

În urma autopsiei s-a stabilit că decesul a avut loc în urma loviturilor primite cu un corp dur. “În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea susnumitei a fost violentă şi s-a produs prin loviri repetate cu şi de corp dur. Din cercetările efectuate de echipa operativă complexă s-a stabilit că în seara de 10 octombrie, în jurul orei 22.00, în timp ce se aflau în locuinţa comună, pe fondul unui conflict spontan, Marian Cercel i-a aplicat soţiei sale mai multe lovituri cu pumnul şi picioarele provocându-i leziuni ce au condus la deces”, a declarat comisarul şef Dănuţ Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.

Soţul femeii, principalul suspect în acest caz, a fost audiat de poliţişti însă nu şi-a recunoscut fapta. Bărbatul susţine că şi-a găsit nevasta bătută când a venit acasă. Procurorii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte, iar astăzi va fi propus pentru mandat de arestare preventivă.

Dacă va fi găsit vinovat, Marian Cercelaru riscă până la 25 de ani de închisoare. Cei doi soţi avea împreună o fată de 19 ani, elevă în clasa a XII-a la un liceu din Curtea de Argeş.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite