Un spital din România pune zilnic pe site fotografii cu mâncarea pregătită pentru pacienţi

0
0
Pozele cu hrana pregătită pentru bolnavi sunt postate începând de săptămâna trecută FOTO: Spitalul Judeţean Argeş
Pozele cu hrana pregătită pentru bolnavi sunt postate începând de săptămâna trecută FOTO: Spitalul Judeţean Argeş

De o săptămână, pe pagina de internet a Spitalului Judeţean Argeş din Piteşti sunt postate zilnic imagini cu felurile de mâncare pregătite pentru pacienţi. Tot pe site-ul spitalului e postat de mai mulţi ani meniul fiecărei zile.

„Decizia a fost luată de doamna manager pentru a se vedea efectiv ce se găteşte şi cum arată mâncarea din spital în fiecare zi. Se respectă absolut toate normele legat de prepararea hranei pentru bolnavi. Este foarte important să fim transparenţi. S-a luat decizia şi pentru a răspunde unor comentarii răuvoitoare. Lista cu meniurile este de mai mulţi ani afişată pe site”, spune Mihaela Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş.

Trebuie spus că pe site-ul Spitalului Judeţean Argeş sunt afişate meniurile pentru fiecare zi şi pe categorii de bolnavi.

Ce mâncare primesc pacienţii cu SARS-CoV-2

Iată de exemplu ce vor primi marţi 27 iulie pacienţii internaţi cu SARS-CoV-2. Mic dejun: ceai, brânză vaci, franzelă, unt, gem, salam; dejun: ciorbă de legume cu fulgi ou, fasole verde cu pui, franzelă; cină: macaroane cu brânză vaci şi ceai.

La pacienţii cu probleme cardiace, meniul este următorul: mic dejun- lapte, franzelă, brânză vaci, unt şi gem; dejun: ciorbă de roşii cu fidea, franzelă, legume mexicane cu pui; cină-macaroane cu brânză vaci şi iaurt.

Vă mai recomandăm şi:

Un milion de euro, furaţi de la un spital. Autoarea delapidării este la al doilea „tun” de acest fel

Colaborare de succes la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Un medic român din Germania a venit să opereze în Argeş

Mai multe - Piteşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite