Un primar PSD a convocat consilierii locali în şedinţă, la aceeaşi oră, în două locuri diferite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primar PSD din 1996 în comuna argeşeană Bascov, Gheorghe Stancu a convocat consilierii locali în şedinţă în două locuri diferite. În ultimii ani, primarul a fost implicat în mai multe scandaluri, inclusiv unul de şantaj sexual.

Primar al comunei argeşene Bascov din 1996 şi reales la sfârşitul lunii septembrie, Gheorghe Stancu (PSD) a comis o gafă neobişnuită, convocând printr-o adresă scrisă consilierii locali în şedinţă la aceeaşi oră (16 noiembrie, ora 14,00) în două locuri diferite, sala de consiliu din incinta Primăriei, respectiv Casa de Cultură Bascov.

Gafa a fost sesizată de către consilierul local USR Eugen Popescu, acesta atrăgându-i atenţia primarului printr-o postare pe Facebook. Iată ce a scris Eugen Popescu:  

Domnule primar Gheorghe Stancu,

Va rog să respectaţi Consiliul Local Bascov.

Dispoziţia emisă şi transmisă astăzi consilierilor locali cu nr.215/09.11.2020 are greşeli imputabile dvs. şi felului în care aţi făcut administraţie de aproape trei decenii.

Aţi invitat consilierii locali în aceeaşi zi la aceeaşi ora în două locuri diferite:

1- Sala de consiliu din incinta primăriei Bascov în data de 16.11.2020 ora 14:00

2- Casă de Cultură Bascov în data de 16.11.2020 ora 14:00

Analizând documentaţia transmisă consilierilor lipsesc materialele de şedinţa care ar fi trebuit să facă parte integrală din dispoziţie.

A venit timpul să înţelegeţi  că vom aduce transparenţă totală în administrarea comunei”.

Angajaţii Primăriei, buni de plată 80.000 de lei după ce au trimis mii de SMS-uri la un concurs

În ultimii ani, primarul Gheorghe Stancu a fost implicat în mai multe scandaluri notorii ce au făcut ocolul ţării. În martie 2018, Primăria comunei argeşene Bascov a trebuit să achite facturi telefonice de peste 80.000 de lei după ce angajaţii au trimis SMS-uri de pe telefoanele de serviciu pentru a susţine un ansamblu folcloric la o competiţie organizată în emisiunea „La Măruţă“ de la Pro TV. Iar premiul obţinut de către ansamblul folcloric-aproximativ 3.200 euro a fost cu mult mai mic decât contravaloarea SMS-urilor trimise.

„Eu le-am sugerat angajaţilor să dea mesaje ca să susţină ansamblul, mai mult în semifinale şi finală. N-am obligat pe nimeni. Plătim diferenţa noi, ne-o însuşim. Este o greşeală, vom plăti cu toţii. E o greşeală pe care o regret toată viaţa”, declara acum doi ani şi jumătate, pentru Adevărul, Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov.

Filmat în timpul unei partide de amor de o tânără de la care a cumpărat coşuri de gunoi

În perioada mai-septembrie 2016, primarul de la Bascov a avut mai multe partide amoroase cu o tânără din Vâlcea. Iar în august 2016, Primăria Bascov a cumpărat de la firma reprezentată de tânără bănci, stâlpi de iluminat şi coşuri de gunoi în valoare de aproximativ 50.000 de lei. Primarul Gheorghe Stancu a fost înregistrat cu camera ascunsă în timpul ultimei partide de amor, la o pensiune din Bascov, cu tânăra cu care se vedea de patru luni. 

Ulterior, primarul a fost şantajat de doi membri ai unui clan de romi din Vâlcea, care i-au cerut iniţial 50.000 de euro, apoi au scăzut suma la 30.000 de euro, ameninţând că vor trimite filmarea la Kanal D, la familia primarului şi la Prefectura Argeş. Şantajul a căzut după ce primarul i-a înregistrat pe şantajişti, iar poliţia a organizat un flagrant, cei doi fiind ulterior condamnaţi pentru şantaj.

Vă recomandăm şi:

Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată. Femeia a recunoscut că a minţit în declaraţiile iniţiale

Fost traficant de minore ajuns consilier judeţean. De la plasator de prostituate, la comisia de protecţie copii şi învăţământ

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite