Un individ a dat buzna în locuinţa unei pensionare din Argeş, a bătut-o şi i-a luat banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Poliţia Română
Foto arhivă Poliţia Română

Un bărbat din Argeş, acuzat de tâlhărie calificată, va fi prezentat duminică Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Individul a intrat în locuinţa unei pensionare din Argeş, a bătut-o şi i-a luat banii găsiţi în casă.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, şi au reţinut sâmbătă un bărbat de 38 de ani, din Mioveni.

"Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 11 septembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei femei de 63 de ani, din Piteşti, de unde, folosind violenţa, ar fi sustras suma de 500 de lei şi ar fi fugit", precizează IPJ Argeş.

Individul a fost depistat, la scurt timp, de poliţiştii Secţiilor 1 şi 4 Piteşti şi condus la sediul poliţiei, pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit femeii.

"După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", mai precizează IPJ Argeş.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Caii Romsilva au făcut senzaţie la Campionatul Internaţional de creştere pentru rasele Shagya arabă, Lipiţană, Huţulă şi Pursânge arab

Cum devii salvator montan: „Nu învăţăm pe nimeni să schieze sau să se caţere”

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite