Un gigant din industria auto oferă zeci de locuri de internship plătit şi contract de muncă part-time pentru studenţii români. Înscrierile se fac până pe 5 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Programul de internship începe în ianuarie 2017 FOTO: DRAEXLMAIER Group
Programul de internship începe în ianuarie 2017 FOTO: DRAEXLMAIER Group

DRÄXLMAIER Group, una dintre cele mai mari companii din industria de componente auto, deschide înscrierile pentru studenţi în cadrului Programului de Internship 2017, în Departamentele IT şi Inginerie de la Piteşti. Sunt 27 de locuri puse la bătaie şi toate sunt plătite. Cei care vor fi selectaţi vor avea contract de muncă part-time şi un pachet atractiv de beneficii.

Tinerii care îşi doresc să pună în practică ceea ce învaţă la cursurile de la facultate au ocazia să fie ghidaţi de specialiştii companiei şi să-şi dezvolte abilităţile necesare pe piaţa muncii.

Programul de Internship începe în ianuarie 2017 şi se desfăşoară pe o perioadă de şase luni, dar studenţii motivaţi, implicaţi, care vor avea performanţe bune pot beneficia de o prelungire cu încă şase luni sau pot fi chiar angajaţi în cadrul departamentului în care şi-au desfăşurat activitatea.

Prin introducerea acestui program, DRÄXLMAIER Piteşti contribuie la dezvoltarea comunităţii, oferindu-le tinerilor şansa să aibă un punct solid de plecare în carieră şi asigurând creşterea forţei de muncă în regiune.

„Departamentul Engineering oferă suport pentru proiectele întregului grup, lucrăm îndeaproape cu colegi din Germania şi nu numai. Ne dorim alături colegi dinamici, curioşi, dornici să acumuleze informaţii şi să creeze împreună cu noi maşina viitorului”, declară Daniela Cîrciuvoianu, Director Regional al Departamentului Dezvoltare de Produs. În acest departament sunt disponibile 20 de locuri pentru interni, 15 pentru Managementul Tehnic al Produsului şi 5 pentru Dezvoltarea de Noi Tehnologii. Programul de Internship Engineering se adresează studenţilor la Facultatea de Mecanică şi Tehnologie şi la Facultatea de Electronică, Comunicaţii şi Calculatoare.

Cei mai buni studenţi vor fi angajaţi cu normă întreagă

Alte şapte locuri pot fi ocupate de studenţii care îşi doresc o carieră în domeniul IT. „Specialiştii noştri îi vor ghida pe studenţi să dezvolte aplicaţii utilizând diferite limbaje de programare, să-şi însuşească elemente importante în administrarea bazelor de date şi a sistemelor de operare. Dincolo de informaţiile tehnice pe care le pot acumula, tinerii vor învăţa să lucreze în echipă şi să devină un membru important al acesteia, o experienţă care le va fi utilă în dezvoltarea carierei lor”, afirmă Titus Radu, Manager Regional IT Software Engineering. Programul de Internship IT se adresează tinerilor care studiază la Facultatea de Matematică-Informatică şi la Facultatea de Electronică, Comunicaţii şi Calculatoare.

Tinerii încep prin a prelua sarcini de dificultate scăzută şi, în funcţie de potenţial, sunt implicaţi şi în proiecte de anvergură. Cei mai buni interni ajung să fie angajaţi cu normă întreagă în DRÄXLMAIER Group.

Tinerii interesaţi să se înscrie în program trebuie să trimită CV-urile până pe 5 decembrie 2016 la cariere.pitesti@draexlmaier.de, cu titlul Internship IT / Engineering 2017 sau pe www.draexlmaier.de/cariere. Ei vor trece printr-o procedură de selecţie, în care vor trebui să demonstreze că au cunoştinţe de limbă engleză.

Studenţii care vor fi selectaţi vor beneficia de un program de lucru flexibil, în regim part-time, contract individual de muncă şi un pachet de compensaţii şi beneficii.

Având sediul central în Germania, DRÄXLMAIER Group are peste 60 de locaţii în peste 20 de ţări. Compania are, în prezent, aproximativ 55.000 de angajaţi în întreaga lume, dintre care peste 15.000 sunt în cele cinci fabrici din România. Printre clienţii companiei sunt companii de top precum Audi, BMW, Cadillac, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Tesla şi Volkswagen.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite