Prima grijă a unui şofer beat şi fără permis, care s-a răsturnat cu maşina neîmatriculată: să-i scoată numerele false

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto : FB Poliţia Română
Foto : FB Poliţia Română

Un tânăr beat şi fără permis, care s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ, a fost surprins de poliţişti în timp ce încerca să ascundă o a treia ilegalitate. Bărbatul este acuzat acum de patru infracţiuni.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Leordeni, au depistat sâmbătă seara un bărbat de 28 de ani, din localitate, care se afla lângă un autoturism răsturnat în şanţ, încercând să-i desfacă plăcuţele de înmatriculare

Cu permisul anulat şi autoturismul neînmatriculat, turmentat pe deasupra

La vederea poliţiştilor a încercat să se ascundă.

"Bărbatul a fost legitimat, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere (permis anulat) şi se afla sub influenţa alcoolului, iar autoturismul nu era înmatriculat", precizează IPJ Argeş.

Acuzat de patru infracţiuni

Mai mult, bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.  
 

"În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice", mai precizează IPJ Argeş.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 O nuntă şi o onomastică, sparte în weekend de poliţiştii argeşeni. Cum au curs amenzile

Stejarul multisecular din satul în care s-a şcolit Topîrceanu. La umbra lui ar fi făcut popas însuşi Mihai Viteazul 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite