Piteştean lăsat fără 4.000 de euro de o tânără pe care a invitat-o la el după ce a cunoscut-o pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură Facebook
Foto: captură Facebook

Un bărbat din Piteşti a rămas fără 4.000 de euro după vizita unei tinere pe care o cunoscuse pe reţelele de socializare.

Dragostea online e uneori păguboastă, mai ales când nu ştii nimic despre cel cu care vrei să interacţionezi. A păţit-o un piteştean pe care noua sa prietenă l-a lăsat lefter.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit  (la plângere prealabilă) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

"Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 3 februarie a.c., o femeie de 25 de ani, din localitatea Tamaţi, judeţul Bacău, ar fi sustras, din locuinţa unui bărbat din municipiul Piteşti, pe care l-ar fi cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare, suma de aproximativ 4.000 de euro, după care ar fi părăsit locuinţa acestuia, fără a oferi detalii despre identitatea sa sau locul unde urmează să se deplaseze", precizează, marţi,  IPJ Argeş.

I-a dat înapoi o parte din bani, dar paguba e tot usturătoare

Ulterior, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, femeia i-a restituit bărbatului, prin intermediul unei platforme de transfer bancar, suma de 1.600 de euro.
 

Pe 8 februarie, femeia a fost identificată pe raza municipiului Bacău şi, în baza unui mandat de aducere, a fost condusă la sediul poliţiei, fiind reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

"Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată", mai precizează, marţi, IPJ Argeş.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Interlopul acuzat că l-a agresat pe primarul din Mioveni, lăsat liber. A fost pus sub control judiciar. Imagini cu incidentul VIDEO

Primarul de la Mioveni, lovit de unul dintre cei mai agresivi interlopi din Argeş. Bătăuşul a fost reţinut

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite