Patronul „Lactate Brădet“ începe întâlnirile cu viitorii acţionari ai noului proiect: „Oamenii au fost într-o continuă derută“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă a redeschis fabrica Lactate Brădet, a cărei activitate a fost stopată pentru o lună, în urma scandalului brânzei cu E. coli, patronul Marius Badea nu renunţă nici la proiectul lansat în martie, prin care şi-a propus să strângă 10 milioane de lei de la românii interesaţi să devină acţionari la noua companie Brădet Românesc.

“Mergem mai departe cu proiectul. Visul meu este să fac o fabrică foarte mare, să creez un nou brand, Brădet Românesc, la care orice român care doreşte să investească să poată deveni acţionar. Până acum, am strâns doar 108.000 lei, dar sperăm că cifra va creşte semnificativ. Oamenii au fost, în ultimul timp, într-o continuă derută legată de scandalurile care au afectat Lactate Brădet. De săptămâna viitoare, vom începe întâlnirile cu cei care şi-au manifestat intenţia de a subscribe, dar care mai au nevoie de lămuriri înainte de a face acest pas. Dacă proiectul Brădet Românesc va putea porni la drum, voi veni cu făbricuţa mea, Lactate Brădet, ca acţionar în noua firmă”, a declarat, pentru „Adevărul“, Marius Badea, patronul S.C. Lactate Brădet.

Din 10 martie, proiectul ”Lactate Brădet devine Brădet Românesc S.A.” se află pe platforma Sprijina.ro, acolo unde Marius Badea şi-a propus să obţină finanţări de 10 milioane lei, într-un interval de 60 de zile. Jumătate din perioadă s-a scurs deja, iar suma subscrisă este mult mai mică decât nivelul estimat. Omul de afaceri argeşean se aşteaptă însă ca abia acum, după relansarea producţiei, să apară cea mai mare parte a investitorilor, mai ales că, spune el, modalitatea de subscriere este la îndemâna oricui.

“Cei care optează pentru recompense în acţiuni pot contribui nelimitat, pornind de la suma de 100 lei. În acelaşi timp, se poate opta pentru achiziţionarea de bonuri valorice pentru cumpărături de produse Lactate Brădet sau, pur şi simplu, se poate oferi sprijin financiar personal pentru noul brand Brădet Românesc", se arată într-un comunicat Sprijina.ro.

“Avem două hipermarketuri în care produsele noastre s-au epuizat“ 

Reamintim că, săptămâna trecută, S.C. Lactate Brădet şi-a reluat producţia, după mai bine de o lună de la sistarea activităţii, în urma scandalului brânzei cu E. coli. În weekend-ul care s-a încheiat, primele lactate de Brădet au ajuns din nou pe rafturile magazinelor.

“Am început cu Auchan. Avem două hipermarketuri  - unul din Craiova şi celălalt din Bradu - în care produsele nostre s-au epuizat sau au fost aproape de epuizare, dar şi magazine în care vânzarea a mers mai greu. E ca la fiecare nou început... Durează un pic până ce consumatorii găsesc rafturile noastre, află de produse etc. De astăzi suntem în mai toate magazinele cu care am avut contracte şi înainte de acest scandal şi sperăm ca lucrurile să meargă bine”, a mai declarat, luni, pentru „Adevărul“, Marius Badea.  

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite