Femeie de 37 de ani a căzut de la etaj. Medicii au făcut manevre de resuscitare mai bine de o oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul s-a petrecut pe strada Streiului din Cluj-Napoca.
Incidentul s-a petrecut pe strada Streiului din Cluj-Napoca.

O femeie de 37 de ani a murit după ce a căzut de la etaj. Medicii SMURD au găsit-o întinsă pe jos, în stare de inconştienţă şi fără semnale vitale.

Poliţia a fost sesizată, astăzi, în jurul orei 5.30, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la etajul unui imobil, situat în cartierul Între Lacuri din municipiul Cluj-Napoca. Esta vorba despre o femeie în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca. Au fost aplicate manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acesteia. 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Femeia a fost găsută întinsă pe jos, în stare de inconştienţă şi fără semnale vitale, relatează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul SAJ, care au durat mai bine de o oră, însă fără a readuce semnalele vitale femeii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite