Liceul Teologic Elim din Piteşti are cea mai mică rată de vaccinare dintre toate instituţiile şcolare din Argeş: 10,53%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceul de Teologie "Elim" Piteşti, Foto: schoolandcollegelistings.com
Liceul de Teologie "Elim" Piteşti, Foto: schoolandcollegelistings.com

62 de unităţi de învăţământ din Argeş vor începe cursurile în online. În celelalte 162, copiii vor participa cu prezenţă fizică la ore. Liceul Teologic Elim din Piteşti are cea mai mică rată de vaccinare  a personalului.

Mii de copii şi adolescenţi din Argeş se întorc luni la cursuri, majoritatea cu prezenţă în clase. Sunt însă şi zeci de şcoli care vor începe cursurile online. „162 de şcoli vor începe activitatea cu elevii în clase. 62 rămân online. Vineri erau 160, dar au trimis solicitări către Inspectoratul Şcolar Argeş în care au transmis că s-au mai vaccinat din cadrele iniţial nevaccinate. Pe măsură ce lucrurile se vor mai schimba şi şcolile vor transmite către Inspectorat, vor fi deschise”, a anunţat, duminică, prefectul de Argeş, Radu Perianu.

Liceul Teologic Elim din Piteşti are cea mai mică rată de vaccinare a personalului: doar 10,53% (potrivit ultimei situaţii actualizate, publicate de IŞJ Argeş).

Pardoxal, în prezentarea unităţii se arată că "Liceul Teologic, este singurul liceu din Pitesti, unde se pot invata lucruri esentiale pentru viitorul unui om"

Vezi situaţia vaccinării personalului în şcolile din Argeş!

Incidenţa Covid-19 e în scădere la nivel de judeţ

Instituţia Prefectului Argeş informează că, potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică, situaţia epidemiologică din judeţ se prezintă astfel:

-incidenţa pe ultimele 14 zile: 7.73 (ieri 8.21);

-persoane internate la ATI: 34 (ieri 34);

-persoane internate în spital: 556 (ieri 585);

-persoane diagnosticate pozitiv: 43.444 (ieri 43.241);

-cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore: 203 (ieri 243);

- raportare decese: 1601 (ieri 1583);

- persoane decedate in ultimele 24 de ore: 8;

- număr teste RT-PCR efectuate în spitalele publice în ultimele 24 de ore: 45 (ieri 215);

- număr teste rapide (antigen) efectuate în spitalele publice în ultimele 24 de ore: 337 (ieri 711);

Datele despre incidenţa pe localităţi, prezentate sub forma unei hărţi interactive sau prin grafice, precum şi multe alte informaţii utile despre situaţia epidemiologică şi despre măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, sunt disponibile accesând site-ul: https://www.covidarges.ro.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Aproape 6000 de persoane vaccinate  la Maratonul organizat în Argeş.  "Am decis să fie transformat într-un eveniment săptămânal"

Concluziile Jandarmeriei Argeş, după controalele efectuate în centrele comerciale: Nu se realizează triajul, iar unii clienţi nu posedă certificat verde

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite