Incendiu într-un bloc de locuințe. Cinci persoane, dintre care una intoxicată cu fum, au fost evacuate VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit duminică seara într-un apartament din Pitești. Fumul a ajuns rapid în alte trei locuințe. O femeie a fost scoasă din clădire intoxicată cu fum. 

„Incendiul a izbucnit la o locuință din municipiul Pitești, strada Calea București, bloc 32 scara și s-a manifestat la o încăpere a imobilului de la nivelul parterului. În interior a fost găsită o victimă, femeie”, precizează ISU Argeș.Femeia, în vârstă de 44 de ani, semiconștientă, a fost evacuată de către pompieri și preluată de către un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.„Pacienta a fost intoxicată cu fum și este transportată la spital cu ambulanța SMURD. Persoana avea funcții vitale, însă nu s-au putut stabili contactul cu aceasta”, mai precizează ISU Argeș.

Alte cinci persoane au fost evacuate

Casa scării era inundată cu fum. Pompierii au luat măsuri de ventilare a acesteia.Ulterior au fost evacuate cinci persoane din trei apartamente unde pătrunsese fumul.„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică”, mai precizează ISU Argeș.

„Incendiul a izbucnit la o locuință din municipiul Pitești, strada Calea București, bloc 32 scara și s-a manifestat la o încăpere a imobilului de la nivelul parterului. În interior a fost găsită o victimă, femeie”, precizează ISU Argeș.

Femeia, în vârstă de 44 de ani, semiconștientă, a fost evacuată de către pompieri și preluată de către un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.

„Pacienta a fost intoxicată cu fum și este transportată la spital cu ambulanța SMURD. Persoana avea funcții vitale, însă nu s-au putut stabili contactul cu aceasta”, mai precizează ISU Argeș.

Alte cinci persoane au fost evacuate

Casa scării era inundată cu fum. Pompierii au luat măsuri de ventilare a acesteia.

Ulterior au fost evacuate cinci persoane din trei apartamente unde pătrunsese fumul.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică”, mai precizează ISU Argeș.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite