Cum a convins un elev o învăţătoare să nu îi dea teme: „Este benefic pentru fericirea copilului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scrisoarea elevului a devenit virală pe internet FOTO: Facebook Dana Tufeanu
Scrisoarea elevului a devenit virală pe internet FOTO: Facebook Dana Tufeanu

Un elev de la Şcoala Gimnazială Matei Basarab din Piteşti şi-a convins învăţătoarea să nu îi dea teme pentru vineri 25 septembrie. Textul scris de elev a impresionat-o pe învăţătoare, care i-a aprobat cererea şi a publicat textul elevului pe Facebook, acesta devenind viral, cu peste 10.000 de share-uri.

Iată ce a scris elevul: „Doamna învăţătoare, subsemnatul Ştefan Găman, vă rog în calitate de elev al dumneavoastră să nu ne daţi vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”.

Daniela Tufeanu, învăţătoarea elevului şi unul dintre cele mai apreciate cadre didactice din Argeş, i-a aprobat cererea, scriind pe foaie: „Se aprobă! Motivarea este foarte tare!”

Ulterior, Daniela Tufeanu a postat scrisoarea pe Facebook, adăugând următorul text:

„No, ce să fac acum? La o aşa motivare... Cel puţin pentru vinerea asta..... m-a blocat. Dar eu încurajez să îşi spună opinia!”

Postarea Danielei Tufeanu a strâns deja, în mai puţin de 24 de ore, peste 4.000 de like-uri şi 10.000 share-uri.

În 2016, Daniela Tufeanu a fost aleasă printre cele mai bune 10 cadre didactice din România, în cadrul campaniei naţionale „Liga Profesorilor Excepţionali”.

Vă mai recomandăm şi:

Tineri străini, după un an de România: „Parcă am privi un tablou vechi“ FOTO

Lecţia olimpicului nevoit să locuiască într-un container. „L-am întrebat de ce are nevoie. Ne-a spus că doar de pix şi hârtie ca să lucreze la Fizică“

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri