Bărbat strivit sub o camionetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit ieri strivit sub o camionetă, iar un tir s-a răsturnat pe autostrada Bucureşti - Piteşti

Strivit sub o camionetă ARO
Constantin Moroşanu, de 43 ani, din Rucăr şi-a găsit ieri sfârşitul într-un mod cumplit. Bărbatul please să încarce lemne de la marginea pădurii din comună şi la un momentdat camioneta sa a luat-o la vale. Bărbatul a încercat să o oprească, încă maşina s-a răsturnat peste el, fiind prins sub aripă şi roată. Medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, acesta având răni grave la cap şi torace. În urma sa au rămas doi copii.

Vagon în flăcări
Fum şi flăcări aseară în gara Argeşel, din comuna Valea Mare Pravăţ. Un vagon-cisternă dezafectat a luat foc în momentul în care mai mulţi sudori au încercat să-l taie în bucăţi pentru a fi dat la fier vechi. Cum vagonul fusese folosit pentru transportul păcurei, resturile de material inflamabil rămase în interior s-au aprins de la flacăra aparatului de sudur, provocând astfel incendiul. În scurt timp pompierii au reuşit să stingă flăcările.

Tir răsturnat pe autostradă
Un TIR s-a răsturnat ieri după-amiază la kilometrul 100 pe autostrada Bucureşti-Piteşti după ce şoferul polonez a adormit la volan.  Tomaszow Mazowiecki, de 57 de ani nu a mai putut redresa mastodontul la timp, care a intrat în balans şi s-a răsturnat în afara carosabilului. Din fericire accidental nu a fost grav şi şoferul s-a ales cu răni uşoare, reuşind să iasă singur din cabina TIR-ului.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite