A lăsat maşina neasigurată şi-n trei minute a rămas fără ea. Poliţiştii i-au găsit-o avariată, pe DN73, condusă de un individ fără permis VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul prins la volanul maşinii nu deţine permis de conducere     Captură video: IPJ Argeş
Bărbatul prins la volanul maşinii nu deţine permis de conducere     Captură video: IPJ Argeş

Poliţiştii argeşeni au depistat, după o mobilizare rapidă, un autoturism sustras de pe raza municipiului Piteşti. Din primele verificări s-a stabilit că cel care conducea autoturismul la momentul depistării nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi, în jurul orei 12:00, de către un bărbat de 59 de ani, din comuna argeşeană Bascov, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale din Piteşti, ar fi lăsat autoturismul cu care s-a deplasat, neasigurat, în apropierea magazinului, iar când a revenit, a constatat că autoturismul ar fi fost sustras.

"Imediat, autovehiculul în cauză a fost transmis în atenţie pentru toate structurile din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, ulterior fiind depistat în trafic de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni, pe DN 73, în zona Clucereasa", precizează IPJ Argeş.

La momentul depistării, autoturismul în cauză, care prezenta avarii, era condus de un bărbat de 39 de ani, din Mărăcineni - Argeş.

Poliţiştii au constatat că individul nici măcar nu deţine permis de conducere.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei.

"Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost comisă, şi luarea măsurilor legale care se impun", mai precizizează IPJ Argeş.

Maşina a fost găsită avariată

Îţi recomandăm să mai citeşti:

Primăria unei comune din Argeş a fost incendiată. Focul pus cu intenţie a mistuit inclusiv arhiva instituţiei VIDEO

Un tânăr a petrecut o noapte cu ninsoare pe Vârful Păpuşa, într-un sac de dormit. A fost recuperat de Salvamont VIDEO

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite