Banda de hoţi care a dat zeci de spargeri  în zona de nord a României. Cum au reuşit poliţiştii să-i vină de hac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: stirisuceava.net
FOTO: stirisuceava.net

Acţiune în forţă a poliţiştilor şi procurorilor rădăuţeni. În dimineaţa zilei de luni, 13 decembrie, oamenii legii au făcut 15 percheziţii domiciliare în locuinţele unor hoţi. În doar câteva săptămâni, autorii au furat din casele locuitorilor judeţului Suceava bunuri în valoare de 50.000 de euro.

În dimineaţa zilei de luni, 13 decembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi şi poliţiştii suceveni au efectuat 15 percheziţii domiciliare la persoane suspecte de furturi din locuinţe. 

Presupuşii hoţi locuiesc în localităţile Rădăuţi, Cajvana, Comăneşti, Valea Moldovei, Şcheia toate din judeţul Suceava respectv comuna Corni din judeţul Botoşani.

Potrivit anchetatorilor, persoanele vizate ar fi dat 21 de spargeri, în perioada octombrie – decembrie 2021 şi au furat bunuri în valoare de 50.000 de euro. Gruparea acţionat în municipiul Rădăuţi şi în alte 8 localităţi învecinate.

„În data de 13.12.2021, în jurul orei 02:00, în urma activităţilor investigative şi specifice desfăşurate, trei persoane de sex masculin au fost surprinse în flagrant în timp ce se deplasau cu un autoturism în care se aflau bunurile sustrase în aceeaşi noapte dintr-o locuinţă din municipiul Rădăuţi. 

Persoanele respective intenţionau să ducă bunurile la domiciliul unui presupus complice, acesta din urmă având în cadrul grupării rolul de a depozita şi valorifica bunurile sustrase”, se arată într-un comunicat de presă transmis de poliţişti. 

În dosar, vor fi audiate zece persoane.  

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Chinurile prin care trece o tânără de 17 ani afectată de „Long COVID”: „Am avut peste 80 de simptome” VIDEO

Coaliţia face un pas înapoi pe tema bugetului. Grindeanu: „Şi eu am fost sceptic că vom vota bugetul în Parlament până de sărbători”

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite